VALP PLUS

Напишете ја првата рецензија за овој производ

Додадено псилиум, без глутен од пченица - го поддржува варењето кај кученцата
  • Valp Plus
  • Animal Protein
  • Kibble Size
  • Natural Ingredients
Valp Plus

VALP PLUS

Напишете ја првата рецензија за овој производ

Додадено псилиум, без глутен од пченица - го поддржува варењето кај кученцата
ден 1.950,00

* Задолжителни полиња

  • Опис на производот
  • Совети за Исхрана
  • Состојки
  • Рецензии
  • Print Product
Опис на производот Совети за Исхрана Состојки Рецензии
Препорачано
Silica Gel Bowl

Silica Gel Bowl

Силиконски сад за храна или вода кој се собира....
ден 150,00
Сад за чување на храна

Сад за чување на храна

Пренослив сад за чување на храна
ден 549,00
KATTSTRÖ, бел песок за мачки

KATTSTRÖ, бел песок за мачки

Впивателен бел песок за мачки што се згрутчува ...
ден 1.199,00
PRIMA PLUS

PRIMA PLUS

За кучиња со нормални енергетски потреби.
ден 1.499,00
SENIOR MINI

SENIOR MINI

Формулирана за да ги задоволи хранливите потреби на постарите кучиња од малите р...
ден 1.499,00
VALP PLUS

VALP PLUS

Додадено псилиум, без глутен од пченица - го поддржува варењето кај кученцата...
ден 1.950,00
OCEAN CARE

OCEAN CARE

Внимателно одбрани состојки со пребиотици кои го помагаат варењето на храната и ...
ден 4.000,00
И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll