Квалитетот на храната

Husse храните за кучиња и мачки се направени од супер премиум состојки за квалитет и се произведуваат во најдобрите фабрики со високо професионални луѓе и опрема.

Гаранцијата за квалитет на прозиводите и нивото производство ни го даваат големиот број на задоволни клиенти кои ги имаме низ целиот свет. Покрај тоа , ние имаме прозводен лист кој дава увид во :

  • составот,
  • аналитичките состојки,
  • адитивите,
  • метаболизираната енергија,
  • сварливоста и
  • генералните информации за производот


Прозиводствениот процес на Husse е строго следен, контролиран и тестиран.Ние произведуваме квалитетна храна со грижа кон природата и со спрецифични потреби за животните.  Нашите ветеринари и тимот на нутриционисти секогаш го тестираат составот на храните со цел да се подобри квалитетот.

Истражувањата во нашиот истражувачки центар за миленичиња се со незагрозувачки карактер кон животните и кон храната. Единствената цел е подобрување на храната за мачки и кучиња. Незагрозувачки значи дека нашите животни никогаш не страдаат поради медицинските или хируршките процедури. Истражувањето е ограничено на регистрирање на консумацијата на храната, испитување на изметот итн. Експериментите врз животни се строго регулирани од неодамнешните закони. Земајќи ги во предвид овие закони, истражувањата што се вршат во нашиот истражувачки центар не се сметаат дури ни како експериментирање врз животни.

 

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll