Наша Визија

 Мисија

Нашата мисија ја изјавува нашата цел како компанија и служи како стандард преку кои ги мериме нашите постапки и одлуки:

  • се што правиме е за доброто на компанијата , нашите партнери и нашите клиенти
  • се што правиме е за доброто на животните
  • со наше залагање во тоа што го правиме креираме дополнителна вредност

 

Визија


Ние сме Европски лидери во достава на домашна адреса, и секогаш бараме нови стратегии и идеи за одржлив раст и квалитет.

 

Нашата главна цел е да го промовираме здравиот начин на исхрана на милениците. Нашата визија го води секој аспек од вашиот бизнис.

Our Vision - Husse Franchisee and happy pets

 

Основни Вредности


КВАЛИТЕТ - Високиот Квалитет е од суштинско значење.

ЗНАЕЊЕ - Ние константно учиме за да се подобриме.

УСЛУГА - Нашата уникатна услуга е тоа што не прави различни од другите.

 

Добредојдени сте да не посетите на www.husse.com!

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll