Можност за Франшиза во вашата област!

Be a Husse Franchise

Придружете се на нашата успешна организација и почнете да носете црвено!

Husse е основана во 1987 во Стокхолм и денеска е лидер во испорака на храна за домашни миленици во Европа. Моментално оперираме во повеќе од 45 земји со околу 750 франшизери кои секојдневно вршат бесплатна достава до клиентите. Доставата се врши со брендирани Husse возила. Бизнис концептот е базиран да се задоволат и олеснат условите на клиентите да чуваат миленик. Со наша помош сопствениците на миленици ќе избегнат самите да носат големи вреќи со храна , со што ќе заштедат на време да одат да купат висококвалитетна храна во пет-шопови кои не им се лесно достапни. Клиентот може лесно да направи нарачка преку нашата страна, преку теелфон или пак преку емаил, и нашиот дистрибутер ќе му ја достави на клинетот во време кое ќе му одговара на клиентот. Концептот на Главен Франшизер се докажа дека е одличен концепт низ целиот свет, за 30 години од кога е основан, Husse расте за 25% на годишно ниво. Секојдневно бараме и наоѓаме различни пазари каде што можеме да придонесеме во секој сегмент, без оглед на глобалната, културната и потрошувачката разлика.Join Husse as Franchisee

Се надеваме дека овој проспект ќе ви даде комплетна слика за Husse и не двоумете се да не контактирате за повеќе информации директно преку емаил или телефон.

Ние секојдневно бараме нови партнери

Ние бараме личности кои се позитивни и коминикативни, кои имаат желба да започнат сопствен бизнис, бизнис кој ќе биде дел од еден успешен ланец. Нашиот систем бара ефикасност, ниски трошоци, минимална администрација и индивидуална одговорност. Ние Ви даваме шанса да започнете сопствен локален бизнис со сите предности како и глобалните компании. Контактирајте не да видиме дали има слободни работни единици во вашата област.

Кој може да стане Husse франшизер

Типичен профил за Husse франшизер е некој кој имал претходно некое искуство поврзано со продажба но пред се да се среќава со луѓе. Бидејќи концептот на Husse се базира на "person to person" маркетинг. Додека вие како франшизер оперирате и го развивате вашиот локален бизнис врз основа на вашата работа ,истотака помагате во раст и прогрес на целата организација. Ние секако ќе ви помогнеме како нов франшизер да започнете и да напредувате. Ќе ги добиете основните информации потребни за почеток, тренинг и подршка во врска со продуктите, ИТ подршка, нутритивни совети и др.Е- пошта: macedonia@husse.mk

Телефон: +389 78 44 32 08

Адреса: ул.Маршал Тито , бр.56/2/4 , 1200 Тетово , Р. Македонија

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll