Ниска pH вредност

Ниска pH вредност

Производ со формула за намалување на pH вредноста на урината.

3 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. EXCLUSIVE STERILISED

  Специјално формулирана храна за да се задоволат хранливите потреби на стерилизирани и кастрирани мачки.
  ден 649,00
 2. KATT URINARY

  Specially developed to support urinary health
 3. EXCLUSIVE URINARY

  Специјално формулирана храна за зајакнување на уринарното здравје на вашата мачка.
  ден 649,00

3 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll