Оптимален имунитет

Оптимален имунитет

Манан-олигосахариди за оптимален имунитет.

Манан-олигосахаридите (МОС) можат да придонесат за подобрување на здравјето на дигестивниот систем, нивото на енергија и перформансите.

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll