Без глутен

Без глутен

Формула без глутен.

Во случај на алергија на храна, се препорачува исхрана со ориз како единствена житарка во комбинација со месо од извор што не е редовно присутен во исхраната на кучето. Се препорачува ориз бидејќи е единствената житарка која што не содржи глутен.

 

Два Husse производа за кучиња се комплетно без глутен во својот состав: Husse Digest (Lamm & Ris) и Husse Ocean Care (Lax & Ris) се совршени за оваа намена.

Digest (Lamm & Ris):

 • ориз - единствена житарка во составот (без глутен)
 • јагнешко - единствен извор на протеини од цицач
 • риба - високoквалитетен извор на Омега-3 масни киселини

Ocean Care (Lax & Ris):

 • ориз - единствена житарка во составот (без глутен)
 • лосос- единствен извор на животински протеин
 • лососово масло - извор на Омега-3 масни киселини

Исто така, нудиме храна за мачки без глутен: Exclusive Digest (претходно име: Exclusive Lamm & Ris).   

6 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Page:
 1. 1
 2. 2
 1. VALP PLUS

  Додадено псилиум, без глутен од пченица - го поддржува варењето кај кученцата
  ден 1.950,00

6 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Page:
 1. 1
 2. 2
И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll