Моно-протеин

Моно-протеин

Ограничен извор на протеини од животинско потекло.

Вистински алергии на храна се предизвикани од имунолошки реакции на протеини во исхраната. Ограничувањето на различни животински протеини во храна за домашни миленици го намалува ризикот дека храната ќе предизвика алергија.

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. OPUS FARM

    Формула без житарки, специјално формулирана за да ги задоволи природните потреби на кучето, користејќи енергија од извори од животинско потекло.
    ден 1.200,00

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll