Ниска содржина на магнезиум

Ниска содржина на магнезиум

Ниска содржина на магнезиум и контролирано ниво на калциум и фосфор за одржување на уринарното здравје.

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll