Ниска содржина на јаглехидрати

Ниска содржина на јаглехидрати

Исхрана со ниска содржина на јаглехидрати.

Инспирирано од исхраната на волците: храна богата со протеини и масти, ниска содржина на јаглехидрати. Исхраната со ниска содржина на јаглехидрати е високо сварлива и го одржува здравјето поради нејзиниот низок гликемиски индекс.

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. OPUS LYNX

    Grain free формула збогатена со животински протеини, инспирирана од исхраната на дивиот рис.
    ден 699,00
  2. OPUS FARM

    Формула без житарки, специјално формулирана за да ги задоволи природните потреби на кучето, користејќи енергија од извори од животинско потекло.
    ден 1.200,00

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll