Хипоалергенска храна

Хипоалергенска храна

Хипоалергенска, високо сварлива формула со лосос и ориз.

Во случај на алергија на храна, се препорачува исхрана со ориз како единствена житарка во комбинација со месо од извор што не е редовно присутен во исхраната на кучето. Се препорачува ориз бидејќи е единствената житарка која што не содржи глутен.

Husse Ocean Care (Lax & Ris) (лосос и ориз) е совршен производ за оваа цел.

Ocean Care (Lax & Ris):

  • ориз - единствена житарка во составот (без глутен)
  • лосос- единствен извор на животински протеин
  • лососово масло - извор на Омега-3 масни киселини

 

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll