Висока содржина на масти и протеини

Висока содржина на масти и протеини

Исхрана богата со масти и протеини.

Инспирирано од исхраната на волците: храна богата со протеини и масти, ниска содржина на јаглехидрати. Исхраната богата со протеини и масти се препорачува за активните кучиња. Високата содржина на протеини помага да се одржи мускулната маса. 

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. OPUS FARM

    Формула без житарки, специјално формулирана за да ги задоволи природните потреби на кучето, користејќи енергија од извори од животинско потекло.
    ден 1.200,00
  2. OPUS LYNX

    Grain free формула збогатена со животински протеини, инспирирана од исхраната на дивиот рис.
    ден 699,00

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll