Раст +

Раст +

Оптимален раст.

На кутрињата им треба речиси двојно повеќе енергија и исхрана отколку возрасните кучиња. Husse Valp, Valp Mini и Valp Maxi се Супер Премиум производи коишто содржат дополнителни хранливи материи, витамини и минерали кои им се потребни на кутрињата додека растат. Valp, Valp Mini и Valp Maxi се погодни за кутриња почнувајќи од 4 недели возраст до нивната зрелост (12 месеци).

3 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. VALP MINI

  Специјално формулирана храна за кутриња од мали раси.
  ден 1.999,00
 2. VALP MAXI

  Специјално формулирана храна за кутриња од големи раси.
  ден 3.199,00
 3. VALP PLUS

  Додадено псилиум, без глутен од пченица - го поддржува варењето кај кученцата
  ден 1.950,00

3 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll