Раст +

Раст +

Оптимален раст.

Husse Супер Премиум храната за мачиња - Kattunge се базира на протеини од пилешко. Храната обезбедува соодветна количина на протеини за да го помогне растот на мускули, системите во телото, кожата и крзното кај вашето маче. Доволните количини на таурин го помага одржувањето на здрави очи, срце и репродуктивни органи кај мачката. Husse Kattunge се препорачува за мачиња од одвикнувањето од цицање до 12 месеци.

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. EXCLUSIVE KATTUNGE

    Комплетна храна за мачиња од одвикнување од мајчиното млеко до 12 месеци старост.
    ден 669,00

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll