Без житарици

Без житарици

Природна исхрана за Вашето куче која вклучува висока содржина на протеини, масти и вода, и многу малку јаглехидрати.

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. OPUS LYNX

    Grain free формула збогатена со животински протеини, инспирирана од исхраната на дивиот рис.
    ден 699,00
  2. OPUS FARM

    Формула без житарки, специјално формулирана за да ги задоволи природните потреби на кучето, користејќи енергија од извори од животинско потекло.
    ден 1.200,00

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll