Помалку топки од влакна

Помалку топки од влакна

Помалку топки од влакна ("haiballs").

Содржи природни влакна за да се спречи формирањето топки од влакна во дигестивниот канал.

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. EXCLUSIVE STERILISED

    Специјално формулирана храна за да се задоволат хранливите потреби на стерилизирани и кастрирани мачки.
    ден 649,00

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll