Здрави очи +

Здрави очи +

Содржи таурин кој ја подржува функцијата на очите.

Тауринот е аминокиселина којашто мачките не можат сами да ја произведат. Тој им помага да се спречи слепилото и го помага срцевото здравје.

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll