Контрола на енергетската вредност

Контрола на енергетската вредност

Намалена содржина на масти за подобра контрола на тежината.

Мастите содржат околу два пати повеќе енергија од протеините и јаглехидратите. Метаболизацијата на 1 грам масти дава приближно 9 калории (kcal), додека 1 грам јаглехидрати или 1 грам протеини дава само 4 калории.

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. PRIMA PLUS

    За кучиња со нормални енергетски потреби.
    ден 1.499,00
  2. EXCLUSIVE STERILISED

    Специјално формулирана храна за да се задоволат хранливите потреби на стерилизирани и кастрирани мачки.
    ден 649,00

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll