Заштита на клетките

Заштита на клетките

Антиоксиданти за заштита на клетките.

Супер премиум производите на Husse ги содржат следниве антиоксиданти: 

1. Витамини со антиоксидативно дејство
Се додаваат високи дози на витамин Ц и Е. Витамините се моќни антиоксиданси кои ја штитат клеточната мембрана на клетките во телото.


2. Каротеноиди:
Супер премиум производите на Husse содржат високи нивоа на лутеин и бета-каротен. Овие природни растителни пигменти имаат антиоксидативно дејство на клетките во телото.

Премиум сувата храната за кучиња Husse и Премиум сувата храната за мачки содржат витамини со антиоксидативно дејство. 

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. EXCLUSIVE KATTUNGE

    Комплетна храна за мачиња од одвикнување од мајчиното млеко до 12 месеци старост.
    ден 669,00
  2. SENIOR MINI

    Формулирана за да ги задоволи хранливите потреби на постарите кучиња од малите раси.
    ден 1.499,00

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll