Избалансирана исхрана

Избалансирана исхрана

Избалансирана исхрана.

Избалансираната исхрана е од суштинско значење за здравјето на вашето домашно милениче. Со Husse храната можете да бидете сигурни дека вашето домашно милениче ќе ги добие сите хранливи материи за да остане во добра форма.

5 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. PRIMA PLUS

  За кучиња со нормални енергетски потреби.
  ден 2.949,00
 2. OPTIMAL

  За активни кучиња од средни и големи раси.
  ден 3.099,00
 3. KROKETTER KYCKLING

  Kомплетна храна за мачки со одличен вкус.
  ден 699,00
 4. KROKETTER FISK

  Kомплетна храна за мачки со одличен вкус.
  ден 699,00
 5. OPTIMAL MINI

  Специјално формулирана храна за активни кучиња од мали раси.
  ден 1.899,00

5 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll