Husse нуди 100% гаранција за задоволство

Husse нуди 100% гаранција за задоволство

Вие, нашите клиенти и вашите миленичиња сте главен приоритет за нас во Husse и постојано се трудиме да ви понудиме малку повеќе. Ние имаме голема страст да им дадеме на нашите клиенти најдобра услуга што може да се замисли и сакаме вие, како наш клиент, секогаш да бидете 100% задоволни од вашата нарачка и нашите производи.

Доколку не сте целосно задоволни од вашата нарачка или пак во случај на вашето милениче да не му се допаѓа хранатата, може да ја искористите нашата гаранција за вкус. Во тој случај, треба да ја примиме вашата жалба во рок од 30 дена од денот на доставување на вашата нарачка. Ве молиме контактирајте го вашиот локален продавач или пратете ни e-mail на macedonia@husse.mk, доколку сакате да поднесете жалба.

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll