Сениори

Кучињата кои се сениори имаат потреба од специјално изработена храна за да ги задржи во одлична форма и да се одложи ефектот на стареење. Генерално им е потребна храна со ниско ниво на калории за да се спречи прекумерно дебелеење и храна со високо количество на влакна за подобар гастроинтестинален систем.

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. SENIOR MINI

  Формулирана за да ги задоволи хранливите потреби на постарите кучиња од малите раси.
  ден 1.499,00

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Големина на кучето
 1. Мали < 10кг.
Возраст на кучето
 1. Сениор
Активност на кучето
 1. Нормални
 2. Малку активни
Посебни потреби
 1. Joint Support
Протеин од животинско потекло
 1. Пилешко
Специјални состојки
 1. заштита на клетките
 2. кардио
 3. Крзно
 4. Подвижност
И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll