Кутриња

Кутрињата во периодот на раст и развој имаат посебни хранливи потреби. Заради овие потреби, Husse создаде посебна палета на храна за кутриња која е збогатена со хранливи материи, витамини и минерали. Valp, Valp Mini и Valp Maxi се погодни како стартер за кутриња почнувајќи од 3 недели старост и како комплетна храна за кутриња од 4 недели старост па се до нивната зрелост.

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. VALP MINI

  Специјално формулирана храна за кутриња од мали раси.
  ден 1.999,00
 2. VALP MAXI

  Специјално формулирана храна за кутриња од големи раси.
  ден 3.199,00

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Големина на кучето
 1. Мали < 10кг.
 2. Големи 30 - 40 кг.
 3. Гигантска раса > 45 кг
Возраст на кучето
 1. Кутриња
Активност на кучето
 1. Нормални
Посебни потреби
 1. Кучки доилки
Протеин од животинско потекло
 1. Пилешко
Специјални состојки
 1. Имунолошки систем
 2. Калциум
 3. Подвижност
 4. Раст
 5. Стимулирање на дигестивна флора
И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll