Возрасни кучиња

Различни возрасни кучиња имаат различни потреби. Заради тоа Husse создаде широка палета на храна за возрасни кучиња.

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. OPTIMAL MINI

    Специјално формулирана храна за активни кучиња од мали раси.
    ден 1.899,00
  2. OPTIMAL

    За активни кучиња од средни и големи раси.
    ден 3.099,00

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll