Возрасни кучиња

Husse има развиено широка палета на производи за возрасни кучиња со чувствителен дигестивен систем. Производите од Sensitive линијата се исто така погодни за кучиња кои имаат алергиски проблеми и нетолерантност кон глутен. Производите од Sensitive линијата можат да ги конзумираат и нормални кучиња кои ги немаат овие проблеми.

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. OCEAN CARE MINI

  Внимателно одбрани состојки со пребиотици за здрав дигестивен систем и со есенцијални масни киселини за здрава кожа и крзно.
  ден 2.199,00
 2. OCEAN CARE

  Внимателно одбрани состојки со пребиотици кои го помагаат варењето на храната и есенцијални масни киселини за здрава кожа и крзно.
  ден 4.499,00

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Големина на кучето
 1. Мали < 10кг.
 2. Средни 10 - 30 кг.
Возраст на кучето
 1. Возрасни
Посебни потреби
 1. Chicken free
 2. Hypo-allergenic
 3. Житарки/Нетолерантност кон глутен
Протеин од животинско потекло
 1. Лосос
Специјални состојки
 1. Без глутен
 2. Крзно
 3. Стимулирање на дигестивна флора
 4. хипоалергенска храна
И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll