Professional

Professional

Husse Pro линијата е дизајнирана првенствено за професионалните одгледувачи и одгледувачници, или пак за места каде што има голем број на кучиња. Прозводите од Husse Pro линијата содржат одлично избалансирана сооднос меѓу животинските протеини и масти како и сите потребни хранливи вредности, минерали и витамини.

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

PRO PRIMA

PRO PRIMA

Комплетна храна за возрасни кучиња со нормално ниво на активност....
ден 2.499,00

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Големина на кучето
  1. Мали < 10кг.
  2. Средни 10 - 30 кг.
  3. Големи 30 - 40 кг.
  4. Гигантска раса > 45 кг
Возраст на кучето
  1. Возрасни
Активност на кучето
  1. Нормални
И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll