Сува храна за мачки - Дехидрат

Сува храна за мачки - Дехидрат

Палетата на производи на дехидрат за мачки е збогатена со животински протеини и ги задоволува хранливите потреби за оптимално здравје на мачката. Тие се дополнети со таурин и содржат природни влакна кои помагаат при спречување на создавање на топки од влакна, исто така содржат оптимално количество на Омега-3 и Омега-6 масните киселини.

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. KROKETTER FISK

    Kомплетна храна за мачки со одличен вкус.
    ден 699,00
  2. KROKETTER KYCKLING

    Kомплетна храна за мачки со одличен вкус.
    ден 699,00

2 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll