Возрасни мачки

Производите од Премиум линијата за возрасни мачки се збогатени со таурин, аминокиселина кој организмот на мачките не го произведуваат, тауринот помага да се спречи слепило и помага за да имаат здраво срце. Содржат природни влакна кои помагаат при формирање на топки од влакна во цревниот канал како и Омега-3 и Омега-6 масни киселини кои помагаат во борба против воспаленијата, го зајакнуваат имунитетот и секако придонесуваат за подобро крзно и кожа.

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

  1. KROKETTER FISK

    Kомплетна храна за мачки со одличен вкус.
    ден 699,00

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Возраст на мачката
  1. Возрасна мачка
Начин на живот
  1. Надвор од домот
  2. Внатре во домот
Специјални состојки
  1. јука +
  2. Избалансирана исхрана
И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll