Возрасни мачки

Husse има развиено цел спектар на производи за возрасни мачки: за мачки со чувствителен дигестивен систем, за мачки со високи или ниски енергетски потреби, за стерилизирани мачки и мачки со уринарни проблеми. Возрасните мачки имаат потреба од помалку калории отколку кога биле млади, но се уште можат да јадат повеќе мали оброци на ден. Нивната храна треба да биде богата со животински протеини и дополнета со витамини и минерали.

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

 1. EXCLUSIVE STERILISED

  Специјално формулирана храна за да се задоволат хранливите потреби на стерилизирани и кастрирани мачки.
  ден 649,00

1 Item(s)

По страна

Листа Мрежа

Возраст на мачката
 1. Возрасна мачка
Начин на живот
 1. Надвор од домот
 2. Внатре во домот
Посебни потреби
 1. Стерилизирано
 2. Прекумерна тежина
Протеин од животинско потекло
 1. Пилешко
Специјални состојки
 1. Имунолошки систем
 2. контрола на енергијата
 3. ниска pH вредност
 4. помалку топки од влакна
И ГРОУП ТРЕЈДИНГ ДОО | +389 78 44 32 08
VISA    MasterCard   
Scroll